Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii Lusso.ro

Versiunea 1.0 adoptata la data de 12.02.2021

Preambul 

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de Lusso Design SRL  si care trebuie sa fie acceptat inainte de crearea unui cont si/sau comandarea oricarui produs de pe site-ul www.Lusso.ro. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei – Am luat la cunostinta de Termeni si Conditii si prin apasarea butonului “Confirm Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei Lusso Design SRL  in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezintă o semnătura electronica, in sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, partile acordandu-i aceeasi valoare juridica cu o semnatura olografa. 

1. Definitii 

  Lusso.ro: Firma Lusso Design SRL , avand sediul social in str. D.D. Rosca Nr.37K, mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, nr. in Registrul Comertului J12/177/2021 si CUI 43571329, telefon 0748 798 798, e-mail: contact@lusso.ro,

  Produs: orice produs care poate fi achizitionat de un client prin intermediul websiteului Lusso.ro

  Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe site-ul Lusso.ro sau isi deschide un cont pe Lusso.ro

  Destinatar: persoana fizica sau juridica la care se va face livrarea produselor comandate pe site-ul Lusso.ro

  Comanda: procesul de achizitionare a unuia sau mai multe produse afisate in websiteul Lusso.ro, realizata de un client care isi doreste ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

  2. Obiectul si Acceptarea Prezentilor Termeni si Conditii

  Prezentii Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare si este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul Lusso.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor termeni si conditii din contract de catre client.  Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin bifarea casutei “Am luat la cunostinta Termenii si Conditiile” si prin apasarea butonului “Confirm Comanda”.

  Lusso.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe Lusso.ro la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

  3. Disponibilitatea Produselor Afisate

  Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora, este valabila atata vreme cat este afisata pe Lusso.ro. Lusso Design SRL  isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda.

  In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat in mod clar pe pagina produsului respectiv.

  In conditiile in care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs de o calitate ai la pret echivalent cu cele solicitate.

  In conditiile in care nu doriti sa beneficiati de oferta de la paragraful anterior si in conditiile in care ati realizat plata in avans, plata va va fi rambursata in termen de maxim 30 de zile de la informarea facuta catre Lusso Design SRL.

  4. Produsele Afisate pe Websiteul Lusso.ro 

  Fotografiile produselor afisate pe Lusso.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, Lusso Design SRL  depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client.

  Toate produsele comercializate de Lusso.ro vin cu instructiunile de utilizare in limba romana, daca este necesar, care pot fi trimise o data cu produsul sau disponibile online pe pagina acestuia, dupa caz.

  In acelasi timp Lusso Design SRL  informeaza ca pune spre vanzare prin intermediul site-ului produse puse la dispozitie de alti producatori ori furnizori. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. 

  5. Pretul Produselor

  Preturile prezentate includ toate taxele, inclusiv TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii. 

  Preturile prezentate sunt valabile pana la revocarea lor, odata cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata in site. 

  In situatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cat mai curand posibil. Daca pretul va fi sub 25% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art. 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.  

  6. Garantia Produselor

  Toate produsele beneficiaza de garantia legala de conformitate. Pentru orice problema legata de conformitate cu descrierile afisate pe pagina produselor sau pe produse, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0748 798 798 sau prin e-mail: contact@lusso.ro.

  Unele produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia comerciala a producatorului. Lusso Design SRL  nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite de producator, aceasta fiind responsabilitatea producatorului original al produsului. Aceasta nu afecteaza garantia legala pentru lipsa de conformitate sau pentru alte garantii, asa cum este definita de legea romana in vigoare.

  7. Dreptul de Returnare a Produselor

  In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Lusso Design SRL  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. 

  Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa catre Lusso.ro in orice mod neechivoc. Pentru a fi in conformitate cu reglementarile europene Lusso.ro va pune la dispozitie si un model de formular de retragere in conformitate cu OUG 34/2014.  Formularul poate fi descarcat de aici.

  Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile. In conformitate cu legea romana consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

  In masura posibilului, recomandam clientului sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitand posibilitatea de deteriorare a bunului in timpul transportului. 

  Prezentul articol este valabil doar in conditiile in care clientul este persoana fizica, in conformitate cu legislatia romana privind incheierea contractelor la distanta.  Acest articol nu este aplicabil in cazul produselor executate dupa specificatiile consumatorului sau alte limitari stabilite de legea romana in vigoare.

  8. Metoda de Plata a Produselor

  Acceptam plata online si ramburs a comenzilor Dvs. Puteti alege varianta de plata la finalizarea comenzii bifand metoda preferata.

  Plata online se face prin procesatorul de plati Netopia Mobilpay.ro. Detaliile Dvs. personale si de card nu sunt stocate de catre Lusso Design SRL, acestea fiind procesate in siguranta de catre procesatorul de plati specializat.

  9. Metoda de Livrare a Produselor

  Livrăm produsele oriunde în România prin curier rapid.

  Pentru comenzi de minim 250 lei ai transportul gratuit oriunde în România. Pentru comenzile sub 250 lei, taxa de transport este de 25 lei.

  10. Anularea Comenzii 

  O comanda se poate anula pana in momentul primirii unui email de confirmare din partea Lusso Design SRL  referitor la faptul ca a fost procesata.

  11. Corectarea erorilor din comanda

  Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate pana in momentul primirii email-ului de confirmare expediere din partea Lusso Design SRL, care atesta ca produsele Dvs. au fost predate curierului pentru livrare.

  12. Forta Majora

  Lusso.ro, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Lusso.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Lusso.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Lusso.ro, erorile de operare, catastrofe naturale, greva etc.

  13. Newsletter

  Lusso.ro isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale prin newsletter-ul Lusso.ro. Acestea vor fi identificate in mod clar ca provenind de la Lusso.ro si vor avea posibilitate de dezabonare gratuita si rapida. Mai multe detalii in Politica de Confidențialitate Lusso.ro.

  14. Drepturi de Autor

  Intregul continut al site-ului Lusso.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, script-uri, programe si alte opere originale - este proprietatea Lusso.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Lusso.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Lusso.ro ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Lusso.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia. 

  Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@lusso.ro 

  15. Suspendarea accesului

  Lusso.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

  Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Lusso.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

  16. Schimbari ale site-ului

  Lusso.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Lusso.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

  17. Securitate

  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea protocolului HTTPs) si depune toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea, Lusso.ro nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de browser-ul dvs. sau probleme de securitate ale conexiunii dvs. de Internet.

  18. Contul Tau

  Inregistrarea pe site-ul Lusso.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului poate fi permisa doar utilizatorilor inregistrati, accesul fiind protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Lusso.ro nu va cere niciodata parola conturilor Dvs. in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

  In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Lusso.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu Dvs. risc.

  19. Informatiile Dvs.

  Informatia, inclusiv datele personale si datele de contact pe care Dvs. le furnizati despre Dvs. sau compania Dvs. catre Lusso.ro, va fi folosita doar in concordanta cu prezentii termeni si cu politica noastra de confidentialitate, daca doriti sa cumparati produsele oferite sau sa aveti un cont. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea  informatiilor intr-un mod corect si complet, cat si cu pastrarea acuratetii informatiilor personale in cadrul Lusso.ro.

  20. Dispozitii Suplimentare

  Prezentii termeni si conditii se completeaza cu dispozitiile din Politica de confidențialitate Lusso.ro

  Prezentii termeni si conditii Lusso.ro cu orice alta parte contractanta pot fi gasiti la adresa: https://www.Lusso.ro/pages/termeni-si-conditii

  21. Modificarea Termenilor

  Lusso.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii fara indeplinirea unor alte formalitati.  Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Lusso.ro va va notifica prin intermediul e-mailului sau printr-un mesaj in contul Dvs. de utilizator Lusso.ro si prin publicarea pe prima pagina a site-ului a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

  22. Rezolvarea Disputelor

  Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu directorul magazinului la adresa - contact@Lusso.ro sau telefonic apeland numarul 0754 547 405 si cu mentiunea ca doriti sa discutati cu acesta. 

  Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare instantelor romanesti de la sediul Lusso.ro.

  De asemenea Comisia Europeana pune la dispozitie o platforma SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea in afara instantelor judecatoresti a problemelor legate de contracte la distanta. Platforma SOL este disponibila la http://ec.europa.eu/consumers/odr/  

  23. Legea Aplicabila 

  Prezentul contract este disponibil doar in limba romana. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.